Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 11 martie 2018

COLOSSEUM 2005 IASI - Athletico 2 - 0

O cronica mult asteptata..:)
Desi se anunta un meci foarte dificil in compania unui adversar foarte incomod am avut sansa sa marcam atunci cand a trebuit si sa ne facem meciul usor, fara sa primim gol. Am gestionat cu multa maturitate avantajul luat in prima repriza si am mai pus in clasament inca 3 puncte care sa ne apropie de obiectivul trasat.
Mai avem multe meciuri pana la final dar lucrul care ma bucura mai mult decat punctele castigate pana acum este faptul ca suntem mai mult decat o echipa si atmosfera este una din ce in ce mai frumoasa, atmosfera care trebuie mentinuta indiferent ca facem meciuri bune sau mai putin bune. Trebuie sa realizam ca daca prezenta la meciuri este una consistenta si echilibrata  atunci si rezultatele sunt pe masura. Indiferent de adversar trebuie sa jucam la fel, cu nerv, concentrare si mai ales daruire, lucruri care s-au vazut din plin de la inceputul acestui an. Desi poate parea un lucru lipsit de importanta, prezenta de marti este foarte importanta deoarece ne ajuta sa ne cunoastem din ce in ce mai bine si sa evitam situatii penibile in jocurile oficiale. Poate parea doar o simpla alergare/miscare dar rezultatele noastre vin din urma acestui fapt asa ca va rog sa nu desconsiderati acest lucru.
Weekend-ul viitor ne asteapta doua jocuri, unul sambata si altul duminica in compania unor adversari care ne dau fiori pe sira spinarii, Perpetuus si Lupii Negri.
Pentru noi fiecare meci este o finala asa ca mobilizare la maxim si:
                        "Fotbal cu zambetul pe buze "


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0;
Rezultat final: 2-0;
Evolutia scorului: 1-0, 2-0
Marcatori: Stachie Marius, Jigoranu Mihai;
Cartonase galbene: -;
Cartonase rosii: -;
Nota echipei: 8;
Spectatori: 15;
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianTanasa Vasile, Stachie Marius,  Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Andron Claudiu,  Darie Ioan,  Cotargasanu Mihai, Luchian Octavian - cpt, Vilciu Daniel, Scarlatache Vlad;
Jucatori absenti:   Stefancu Ovidiu, Bors AlinPavel Florin, Paiu Marian, Mreana Iulian, Rotaru Marian, Stefanita Daniel, Mocanu Vlad;
MVP-ul meciului: team;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: Stefanut 😤;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu